Kdo smo

Pro Nobis - Za Vse

“Kaj me izpopolnjuje? Izraz na obrazu. A veš, je kot ljubezen na prvi pogled. Ali pa kot metuljčki v trebuhu, ki se pojavijo ko vidiš ljubljeno osebo. Ko enostavno “klikne”. To! Izpopolnjuje me predvsem izraz stranke na obrazu, ko proda ali odda svoj dom, na katerega je navezana, v katerem je njena sled in naposled vidi, da bo njegova nepremičnina še živela. Še bo slišala smeh. Še ljubši mi je izraz stranke, ki kupuje svoj dom. Ta je neprecenljiv. Solze sreče, radosti in veselja. Ko prejmem sporočilo: “Pravkar smo pojedli prvo skupno kosilo v novi hiši. Hvala 1000x.” Neprecenljivo. Ali izraz lastnika podjetja, ki je pravkar ugotovil, da je naredil dobro investicijsko potezo in s tem obogatil svoje podjetje. Potem stranke, ki se zadovoljno smehlja, saj ve, da je s to pogodbo, pritožbo ali mnenjem, varna. Da nič ni tako hudo, kot je izgledalo. Ja, ti izrazi na obrazu – ko jih vidiš, je poplačano vse!”

– ustanoviteljica, Barbara Ploj

Prodajamo in iščemo domove, kjer so ustvarjeni spomini in kjer je prostor za nove. Kjer bi z lahkoto bivali tudi mi sami.

Ker se zavedamo, da je prodaja, nakup ali oddaja vaše nepremičnine lahko zelo stresna, vam želimo ponuditi pozitivno in prijetno izkušnjo. 

Kaj nas odlikuje?

Vedno smo vam na voljo
V kolikor se odločite za sodelovanje z nami, smo vam zmeraj na voljo za razna vprašanja in podporo. Vračamo klice, elektronska sporočila in smo tukaj za vas. 

Skrajšamo čas prodaje
Z novejšimi marketinškimi pristopi lahko skrajšamo čas prodaje ali oddaje ter vam tako prihranimo čas in denar. Svetujemo vam glede cene in morebitnih dodatnih posegov, ki ceno lahko zvišajo. 

Prav tako sodelujemo z raznimi podjetji, ki vam postopek lahko še olajšajo (zavarovalniški agenti, odvetniki, računovodstva ipd.). 

Pravna varnost 
Z nami je vaša pravna varnost zagotovljena, saj pregledamo in uredimo vse potrebno, da ste maksimalno zaščiteni. 

Oseben pristop in dobri odnosi
Je naša najpomembnejša vrlina. Zagovarjamo prijateljski odnos, želimo vas spoznati kot osebo. Slišati vaše potrebe, želje in vam hkrati svetovati, da skupaj, kar se da hitro, dosežemo cilj. Nikoli vas ne bomo zavajali s praznimi obljubami – to lahko zagotovo obljubimo. 

Pri nas vsako stranko obravnavamo enakopravno, pomagamo vam pri hitri, cenejši in učinkoviti rešitvi, predvsem pa si želimo, da ste slišani.

Ker ste nam, kot naša stranka, pomembni.

Kako?

  1. Pošljite povpraševanje
  2. Pripravili vam bomo ponudbo
  3. Dogovorili se bomo za sestanek, ogled ali svetovanje po elektronski pošti.