Naše storitve

Naše storitve

Pri nas vsako stranko obravnavamo enakopravno, pomagamo vam pri hitri, cenejši in učinkoviti rešitvi, predvsem pa si želimo, da ste slišani.

Želite prodati ali oddati svojo nepremičnino?

Posredovanje nepremičnine, urejanje pogodb pri prodaji, nakupu ali oddaji vaše nepremičnine.

Kupujete nepremičnino?

Kontaktirajte nas za brezplačen posvet, saj vam lahko pomagamo najti primerno nepremičnino za vas.

Upravljanje nepremičnin

V kolikor bi želeli brezskrben najem, lahko z nami sklenete pogodbo in redno prejemate najemnino, mi pa poskrbimo za vse ostalo.

Delovna razmerja

Delavci si velikokrat zaradi strahu pred izgubo delovnega mesta zatiskajo oči pred svojimi pravicami. Delodajalci pa prepogosto ne poznajo pravilnih postopkov in postopajo napačno ali celo protizakonito.

Ustanovitev podjetja

Pomagamo vam pri ustanovitvi podjetja, izbiri ustrezne pravnoorganizacijske oblike, pripravi potrebne dokumentacije, ustrezne zaščite in vas vodimo čez celoten postopek.

Družinsko in socialno pravo

Uredimo predloge za razveljavitev zakonske zveze, oporoke in pregledamo odločbe za določitev štipendije, otroškega dodatka, znižano plačilo varstva, subvencije...

Pogodbe

Ljudje, običajno zaradi prihranka nekaj denarja, pogodbe pogosto sestavijo sami na podlagi vzorca, ki ga pridobijo na raznih spletnih straneh. Veste, da vas to na koncu lahko stane več?

Pritožbe, ugovori in dopisi

Pripravimo in uredimo vam pritožbe in ugovore zoper odločbe sodišč, upravnih organov, policije, inšpektorjev in drugih državnih institucij in pregledamo vašo odločbo.